khalimah.com

(0-100) – elmelean كلمات اغنية

من فضلك انتظر...

elmelean – (0-100)

lyrics :

elme + bero
ja kem nis prej zero
jena kon fullero , bro
tash po bojna lek be bro
tash jom tu fillit
pare per qdo dit
i dont give a sh-t
qdo dit f-ck your b-tch
i don’t love my b-tch
my friend f-cking snitch
im gonna do my sh-t
f-ck lil hoes perdit
im a fresh n-gga
me pru shum tradita
k!llin k!llin spllifa
xtendo po bon bita
we dont give a sh-t
hajde mem plaqkit
qdo min tu rollit
mun mem pa qdo dit
erdha sikur wave
erdha sikur pilot
im back in this b-tch
jom shum najs un sot
ngepek ka gram dhe k!lla
ka pak crack edhe viva
nuk i njo do klinca
sh-ten gang jan dhipa
u shkru teksti 5 minuta
erdhi eli shum u guta
pak sja futa pak ja futa
omg une kejt lujta
ato e flliqa e ika
asaj ja stolla patikat
atij ja bleva un jippin
une e kalla tash spllifin
ruga e zez me miliona
ruges tu nejt me timpona
ruga e zez po na thir
shkojna me vjedh pak zinxhir
f-ck it , bro qa po thom
eli po don mi ndru dhomt
nevoja e shejt per argjent
dhipi tu pi detergjent

- elmelean كلمات اغنية

عشوائي